Loading...
Perkongsian

“Pakaian Pembaca Berita TV3 Jadi Bualan Kerana Terlalu Seksa Sangat”

Mungkin ramai yang sudah tahu bahawa di luar negara, memang kebiasaannya pengacara atau hos TV memang selalu memakai pakaian ketat sehingga menjolok mata.
Mungkin juga salah satu selling point yang besar dalam usaha untuk meningkatkan jumlah penonton dan juga rating bagi setiap rancangan yang disiarkan.
Tetapi tidak pula kita ketahui bahawa konsep ini turut diterapkan di Malaysia terutamanya pembaca berita di TV3 pada siaran tengah malam.
Seorang netizen dengan nama Ekyn Rosnymenyampaikan rasa jelek terhadap pembaca berita yang mengenakan pakaian menjolok mata untuk tatapan mata seluruh rakyat Malaysia melalui siaran TV3.
sepuluh kali aku dok zoom benda nie sama ada baju ka memang lurahhh dia ?? aku nie jenihhh suka tengok berita tengah malam walaupun bahasa inggeris bangang sikit.
Tapi aku rasa tak sesuai sungguh pemberita baca berita dengan pakaian macam nie. Macam nie dipertontonkan dekat rakyat 1 malaysia kaaa?????? Pakai yang lebih sopan boleh kot. Erghhhh harap ada yang boleh tegoq tv3 nie suruh pemberita dia jangan terlalu seksa sangat
Apa pendapat anda? Adakah patut TV3 ditegur kerana membenarkan pemberitanya mengenakan pakaian yang menjolok mata seperti ini?
Sumber:Facebook Ekyn Ro Via MediaTV


Sumber : Friscomedia

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.