Loading...
Perkongsian

Gadis Kecil CUBA Bergambar Depan Kuda, Saat Foto Diambil Kuda Lakukan Sesuatu Yg Tak Dapat Dilupakan !!!

Gadis Kecil CUBA Bergambar Depan Kuda, Saat Foto Diambil Kuda Lakukan Sesuatu Yg Tak Dapat Dilupakan !!! | Gambar mampu mengatakan seribu perkataan. Ia juga merupakan cara untuk mendokumentasikan saat indah dalam kehidupan anda, seperti ; kelahiran, majlis perkahwinan dan percutian.

Kadang kala, kita ingin menjadi kreatif dengan gambar-gambar kita. Salah satu caranya adalah dengan photobombing. Untuk membuat photobomb terhadap seseorang, kita hanya perlu menyelinap secara perlahan-lahan dibelakang orang lain semasa mereka sedang bersedia untuk mengambil gambar.

Sumber: happiest

Gadis kecil ini sedang menikmati hari bersama keluarganya sambil menonton kuda-kuda Clydesdale yang besar berjalan dalam perarakan.

Beliau membuat gaya di hadapan kuda tersebut untuk mengambil gambar. Apabila disuruh ‘senyum’, bukan beliau seorang sahaja yang memberi respon.

Sumber: happiest

Menurut PetMD, kuda-kuda Clydesdale dikenali dengan sifat mereka yang lembut, tetapi juga mempunyai kepribadian yang kuat dan akal yang tajam – ciri-ciri yang terbukti dalam gambar lucu atas.

Kredit : Era Baru

P.S. 1 – Inilah Cara Bersihkan Rumah Suri Rumah Kena Tahu, Tak Payah Pakai Pencuci Mahal Dah. Jimat Duit !!!
P.S. 2 – Ustaz Ini Berani Bongkar Wajah Yakjuj & Makjuj Yang Selama Ini Dirahsiakan Amerika !!!
P.S. 3 – Kisah Jin Islam Dedah Rahsia Segitiga Bermuda..Memang MEREMANG BULU ROMA !!!
P.S. 4 – Selalu Nampak ‘Ulat’ Ni Terbang Di Mata Anda? Inilah Penjelasan Kejadiannya Yang Ramai Tak Tahu !!!
P.S. 5 – ”PERHATIAN” Para Ibu JANGAN PANASKAN Semula 10 Jenis Masakan Ini, Anda Lihat lah Sendiri Akibatnya !!!

The post Gadis Kecil CUBA Bergambar Depan Kuda, Saat Foto Diambil Kuda Lakukan Sesuatu Yg Tak Dapat Dilupakan !!! appeared first on MALAYSIA KINII.Sumber : MalaysiaKini

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.