Loading...
Sensasi

SERET Kucing. Tindakan MENGEJUTKAN Netizen Buat Wanita Kejam Tu Terus CUAK !!!

SERET Kucing. Tindakan MENGEJUTKAN Netizen Buat Wanita Kejam Tu Terus CUAK !!! | Entah apa masalah wanita tersebut sampai sanggup buat camtu kat kucing tak bersalah tu. Pihak berkuasa sedang mencari seorang wanita yang ditangkap melalui kamera secara kejam mengheret seekor kucing di Los Angeles.

Seorang saksi bernama Shifrah menyedari si “pengheret” kucing itu di Van Nuys Boulevard dan mengheret kucing itu sejauh 300m. Sangat kesian. Ada nampak luka-luka kat badan kucing tu.

Netizen yang tak tahan dengan perasaan amarah bila lihat kejadian tersebut telah memberhentikan keretanya dan meminta supaya wanita itu meninggalkan kucing itu sendirian dan berhenti mengheret kucing itu.

“Tali itu berada di leher kucing itu dan wanita itu terus menariknya.”

Geram, dia pun menjerit dan buat suspek wanita kejam tu terus cuak yang kemudiannya melarikan diri dan meninggalkan kucing tersebut. Kucing itu dinamakan Mischief, dibawa ke Tempat Perlindungan Haiwan East Valley dan sedang menerima rawatan. KREDIT NAK BEBEL.

P.S. 1 – Kereta Alphard Ini Melanggar Seekor Lembu Di Melaka… Akibatnya Bakal MENGEJUTKAN Anda !!!
P.S. 2 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 3 – TERKINI… Ustaz Terkenal Tanahair KANTOI Menyumpah Orang Ramai !!!
P.S. 4 – Jangan TERKEJUT Lihat Apa Yang Wanita Ini MAKAN Di Sebuah Restoran Mewah Di ‎ICELAND !!!
P.S. 5 – PERNAH TENGOK 5 GAMBAR PROTON JEBAT INI ? MEMANG MENGANCAM !!!

The post SERET Kucing. Tindakan MENGEJUTKAN Netizen Buat Wanita Kejam Tu Terus CUAK !!! appeared first on SIAKAP KELL.Sumber : 1Citemalaya>

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.