Loading...
Sensasi

Kekejaman Pengasuh Taska TERBONGKAR Selepas Beberapa Keping Gambar TERSEBAR !!!

Kekejaman Pengasuh Taska TERBONGKAR Selepas Beberapa Keping Gambar TERSEBAR !!! | Kejam dan tidak ada belas kasihan, itulah yang berlaku kepada beberapa kanak-kanak taska yang didera oleh pengasuh mereka. Lebih menyayat hati apabila kanak-kanak malang berkenaan disuruh memakan najis sendiri.

Kekejaman yang dilakukan oleh pengasuh taska Sam’s Early Learning Centre at Jalan Mutiara Singapura ini terbongkar dan diketahui umum apabila akaun WeChat yang bernama Singapore tong memuat naik beberapa keping gambar sebagai bukti kekejaman pengasuh taska berkenaan.

Bukan hanya memakan najis sendiri, kanak-kanak berkenaan juga turut disuruh memakan sampah dan buah yang sudah busuk.

Menurut laporan Stomp kanak-kanak yang berak dalam seluar akan dipaksa oleh pengasuh memakan najisnya sendiri dan mereka juga akan dipaksa memakan buah yang busuk dicampur dengan susu formula yang berterabur di lantai selain dari dibiarkan tidur di lantai tanpa sebarang alas.

Bagaimanapun Agensi Pembangunan Awal Kanak-Kanak, Early Childhood Development Agency (ECDA) mengesahkan telah menerima aduan penderaan kanak-kanak yang disertakan dengan tiga keping gambar yang dikatakan berlaku ditaska Jalan Mutiara.

Selain itu ECDA juga mengesahkan bahawa pihak mereka sedang menyiasat pusat jagaan kanak-kanak berkenaan dan akan mengambil tindakan sewajarnya.

Sumber:- Eberita

P.S. 1 – Kantoi MENGANDUNG, Pelajar STPM Kongsi Kisah Buat ‘PROJEK’ Di Sekolah Yang Buat Ramai TERKEJUT !!!
P.S. 2 – [VIDEO] Tak Tahan Jadi Mangsa R0G0L Ayah Tiri. Gadis Gantung Diri Secara Live MENGGEMPARKAN Dunia !!!
P.S. 3 – “Mungkin Sebab Rupa Saya Sama Dengan Ibu” 4 Tahun Jadi KEKASIH Ayah…Ayah PUNCA Aku Hamil 6 Bulan !!!
P.S. 4 – Lepas Roomate Aku Keluar Jumpa Pakwe Malam Tu, Aku Terus Tido. Dalam Gelap Aku Rasa Ada Orang PEGANG Tangan Aku Dan…
P.S. 5 – “Kena Tunggu Bisul MASAK Baru PICIT” Doktor DEDAHKAN Amalan Tunggu Bisul “MASAK” Boleh BAHAYAKAN Kesihatan !!!

The post Kekejaman Pengasuh Taska TERBONGKAR Selepas Beberapa Keping Gambar TERSEBAR !!! appeared first on EKSIDENZ.Sumber : 1Citemalaya>

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.