Loading...
Sensasi

BERANG Bayi Dalam Hospital Menangis. Tindakkan Seorang Kakitangan Hospital Ini Buat Ramai MARAH !!!

BERANG Bayi Dalam Hospital Menangis. Tindakkan Seorang Kakitangan Hospital Ini Buat Ramai MARAH !!! | INDIA – Tindakan seorang kakitangan sebuah hospital swasta mematahkan kaki seorang bayi baru lahir dirakam kamera litar tertutup (CCTV).

Lapor Mirror, mangsa dimasukan ke wad di Hospital Airan di Roorkee pada 28 Januari lalu kerana mengalami masalah pernafasan selepas berusia tiga hari.

Rakaman CCTV menunjukkan, suspek sebelum itu sedang berehat seketika di bilik tersebut, di mana mangsa ditempatkan. Apabila mangsa mula menangis, lelaki itu datang menghampiri mangsa dan dengan menarik kakinya dengan kuat ketika menukar lampinnya.

Doktor hanya menyedari kaki mangsa tpatah semasa temujanji yang seterusnya, kata seorang pegawai kanan polis.

“Bayi saya didera oleh lelaki itu sepanjang malam, malah dia juga turut patahkan kaki anak saya,” dakwa bapa mangsa.

Ekoran kejadian itu keluarga mangsa membuat laporan polis. Kakitangan berkenaan telah ditahan dan polis kini sedang menjalankan siasatan

“Kami telah mendapatkan rakaman CCTV pada hari kejadian dan akan melakukan siasatan lanjut bagi melihat apa sebenarnya yang berlaku,” kata jurucakap polis.

P.S. 1 – Tips Untuk Habuk Tidak Melekat Pada Kipas Dengan SOFLAN. Gerenti BERKESAN !!!
P.S. 2 – Gaji Hanya RM 1500 Tetapi Boleh Beli Rumah, Kereta, Berkahwin Dan Simpanan RM 33K. Lelaki Ini Kongsi Tips²nya !!!
P.S. 3 – Pemandu Grabcar Ini Ambil Penumpang Di Sentul. Bila Ditanya, Penumpang Ini Mula Mengalirkan Air Mata !!!
P.S. 4 – Kanak² Ini Dijaga Oleh Haiwan Selepas Dibuang Ke Hutan. Selepas Ditemui APa Yang Berlaku MENGEJUTKAN Ramai Orang !!!
P.S. 5 – 10 Tahun Ambil Masa Untuk Siapkan Dokumentari Ini. Hasilnya SUBHANALLAH !!!

The post BERANG Bayi Dalam Hospital Menangis. Tindakkan Seorang Kakitangan Hospital Ini Buat Ramai MARAH !!! appeared first on HARIAN METRONI.Sumber : 1Citemalaya>

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.