Loading...
Sensasi

Akhirnya Doktor Jelaskan Kpd Siti Sarah Punca Sebenar Shuib Sepahtu Pengsan !!!

Akhirnya Doktor Jelaskan Kpd Siti Sarah Punca Sebenar Shuib Sepahtu Pengsan !!!| Siti Sarah menjelaskan, Shuib pernah pengsan ketika rancangan Fear Factor pada 2013 akibat terlalu ‘mendesak’ dirinya untuk melakukan aktiviti dalam program berkenaan. Menerusi akaun Instagram isterinya, Siti Sarah Raisuddin berkongsi gambar keadaan suaminya yang terbaring di atas katil menerima rawatan di hospital tersebut.

“Doktor cakap dia buat sesuatu yang lebih daripada keupayaan dia,” tulisnya. Difahamkan, penyampai segmen Sinar Pagi di stesen radio Sinar FM itu mengalami tekanan darah rendah dan tidak sihat sejak dua minggu lalu. Dia dikatakan berada dalam keadaan tidak bermaya hingga menyebabkan suaranya hilang.

Shuib kini dilaporkan berada dalam keadaan stabil dan dinasihatkan untuk berehat. Pasangan yang sudah enam tahun mendirikan rumah tangga ini dilaporkan bakal bersanding buat pertama kali pada 26 Februari ini. Sarah menjelaskan, setakat ini perkara yang menjadi keutamaan adalah kesihatan suaminya dan terpulang kepada keadaan Shuib selepas ini.

Sumber – MYNEWSHUB.CC

The post Akhirnya Doktor Jelaskan Kpd Siti Sarah Punca Sebenar Shuib Sepahtu Pengsan !!! appeared first on KISAH BENARKU.Sumber : 1Citemalaya>

About Admin

Loading...
Powered by Blogger.